Historien om Wepack

Vi startet som et lite dokumentsenter i Skagerakgruppen AS. Tjenesten ble etter kort tid populær og i januar 1997 ble Responshuset AS etablert.
Group

Responshuset AS Blir Til

I 1997 ble Responshuset AS stiftet av Unn Irene Kjenslie, Carl Jørgen Seljestad, Aasmund Brevik og Rikard Storvestre. Visjonen var å være en kundeservice-, lager-, pakking- og distribusjonspartner for selskapene i Skagerak Gruppen AS. Som mange andre oppstartsbedrifter startet Responshuset AS smått, i vårt tilfelle i en toromsleilighet i Keysersgate i Oslo sentrum.

Året etter ble Kjellrun Waagbø ansatt som daglig leder. Vi vokste ut av leiligheten og inn i nye og moderne lokaler på Holmlia, hvor Kjellrun tok over selskapet etter noen år og drev det sammen med sin samboer, Kjell Hesthammer. En tragisk ulykke inntraff i august 2006, hvor både Kjellrun og Kjell omkom.

Bedriften Vokser, Nye Lokaler og Nytt Navn

Noen av Responshusets største kunder tok kontakt med Unn Irene og “krevde” at hun kom tilbake for å ta over selskapet. Etter å ha jobbet med andre prosjekter i fem år, var Unn Irene i 2006 tilbake hvor det hele startet. Selskapet fortsatte å vokse, og i 2007 måtte vi flytte til mer egnede lokaler i Rosenholmveien 4B.

Selskapet fortsatte sin vekstreise og kundene strømmet til – nå også med kunder utenfor Norges grenser. Da noen italienere slo på tråden og spurte etter “Responshouse ass”, ble det konkludert med at tiden var moden for et navnebytte. Responshuset ble dermed til Wepack i 2013.

Ny Daglig Leder

I september 2019 kom Ingvild hjem til Norge etter nesten åtte år i Kenya. Hun er datter av Unn Irene og gikk rett inn i opplæring for å ta over sjefsstolen. I april 2021 gikk Unn Irene over til salgsavdelingen og Ingvild ble daglig leder.

Wepack har alltid hatt, og har fortsatt, et veldig godt rykte i bransjen. Vi er kjent som den aller beste innen lager, logistikk og pakking i Norden og for å levere topp kvalitet og service. Vi er stolte av faget og tjenestene våre og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde den standarden våre kunder fortjener.

Per agust 2022 har vi rundt 2.500 m2 lager og produksjon, og 20 ansatte. Vi har store ambisjoner om vekst uten at dette skal gå utover vår gode service og høye kvalitet.

Kontakt oss

Jeg er interessert i å vite mer om dette:

Ved innsendelse samtykker du til personvernerklæringen

Ønsker du å sende en pakke?
Eller har du spørsmål til kundeservice?
+47 400 01 411
Wepack AS
Besøksadresse:
Fløisbonnveien 2-4
1412 Sofiemyr
Postadresse:
Postboks 138
1417 Sofiemyr