Våre tjenester

Fra vår oppstart i 1996 har vi ervervet oss solid erfaring og med en kombinasjon av moderne maskinelt utstyr, samt vår kompetanse innen tradisjonelle og nye pakkemetoder gir oss mulighet til å levere både helhetlig og kostnadseffektive løsninger. Vi har opparbeidet oss god oversikt over hva som skal til for å lykkes i oppstart av et nettbasert salg, og deler gjerne vår erfaring med våre kunder.

Adressering og sortering
Vi har høy faglig kompetanse på adressering og sortering som oppfyller både Bring og andre transportører sine kriterier og for best mulig pris hos disse.
Design
Vi er behjelpelig med utforming av faktura/adressebærere og maskinesker. Vi tilbyr også hjelp til design av andre ting, via våre samarbeidspartnere.
Falsing
Flyers, brev osv kan brettes (falses) i 2 eller 3 brett og gi et helt nytt utseende. Vår collator kan samle flyers, brev og brosjyrer i et omslag.
Konvoluttering
Vi tilbyr konvoluttering av hva du ønsker og i alle formater. Er produktet ikke egnet for maskinell håndtering, gjøres dette manuelt.
Lagerhold
Vi har i dag et effektivt lager med ca 2.000 pallplasser som oppfyller alle krav til lagring av emballert mat.
Logistikk
Vi har høy ekspertise på logistikk og har også fremforhandlet gode samarbeidsavtaler med de største transportørene.
Maskinpakking
Våre maskiner pakker produkter i eske inntil C4 format. Dette gir en effektiv måte å pakke på og i tillegg et flott resultat.
Plukklager
Vi har plukklager som tilpasses den enkelte kundes produkter og behov. Her pakker vi det aller meste, om det skal i konvolutt, eske, containere eller løst på pall.
Printing
Vi kan printe og kopiere enkle flyers, brev og reklametilbud. Printing og kopiering kan gjerne kombineres med falsing og/eller konvoluttering.

Kontakt oss

Jeg er interessert i å vite mer om dette:

Ved innsendelse samtykker du til personvernerklæringen

Ønsker du å sende en pakke?
Eller har du spørsmål til kundeservice?
+47 400 01 411
Wepack AS
Besøksadresse:
Fløisbonnveien 2-4
1412 Sofiemyr
Postadresse:
Postboks 138
1417 Sofiemyr